Blogia
somniar

Entrevista

Vius com vols a Barcelona?
Doncs què et diré, sí: pel balcó del davant veig una paret amb finestres i si m'aboco veig uns arbres malaltissos i cotxes que passen, i per darrere veig dues parets amb finestres. Però visc com vull: quan em dóna la gana em desprenc de la gravitació i floto sense escafandre per tots els nivells de la realitat, em desplaço sense esforç a la velocitat de la llum i visc en una mena de paradís amorós on l'única rivalitat és a veure qui repartirà més plaer...

 Quina relació trobes entre les drogues i la poesia? Hi havia, en un determinat moment, una necessitat d'experimentar amb els sentits i les sensacions, ja sigui amb l'amor, les drogues o altres aspectes de la vida. D'altra banda hi havia una cosa que tal vegada no està directament  relacionada amb la poesia, que és la necessitat de no quedar "enganxat" a cap droga, sinó al contrari: anar-se'n divorciant. 
[...] William Burrougts creia que tot el que es pot aconseguir per mitjans químics també ses pot aconseguir sense aquests, idea tal vegada discutible, però certament interessant: no prenc res i a veure a quin nivell arribo... (riu) Gertrude Stein deia que estar serè és molt més excitant que anar gat, així que tal vegada anar serè és una altra droga.

0 comentarios